Zelve'de Işık Gösterisi

Amcamdan aldığım istihbarat ile hemen eşimle arabaya atlayıp Zelve'ye uçtuk. Özel bir grup için Zelve'nin Paşabağı adı verilen bölgesinde müthiş bir ses ve ışık gösterisi düzenlenmiş. Şans bu ya makine, tripod yanımda her tür donanım var. Gittiğimizde hava henüz kararmak üzereydi ve ekip hummalı bir çalışma içerisindeydi. Fotoğraf çekmek için izin almak maksadıyla yetkili birisini aradık ve 3-5 kişiyle görüştükten sonra gösterinin sahibine ulaştık. Çok ters bir adam. Sanki Paşabağının paşası. Adamcağız gösterinin bütün stresini sayemde üzerinden attı. "Milyon dolar ödeseniz böyle birşey göremezsiniz" falan filan dedi :) Sonuçta Kapadokya'nın tanıtımı için çalışıyoruz ve bu iyi bir çalışma olacaktı. Neyse alanın dışından biraz uzak bir noktadan fotoğraf çekmeye karar verdim.


Kendime uygun biryer bulduğumda hazırlıklar bu aşamadaydı. Gerekli teçhizatlar yerleştirilmiş, herkes telaşla ordan oraya koşuşturuyordu. Karanlıkta ve soğuk havada 1 saat kadar grubun gelmesini bekledik. Neyse bir süre sonra grup geldi ve gösteri müzik eşliğinde başladı.


Gerçekten enfes bir gösteri idi. Zelve bütün güzelliklerini gösterdi. Bir ara kendimi görüntüye kaptırıp fotoğraf çekmeyi bile unuttum. Ekip biraz daha kibar olabilseydi eminim çok daha güzel görüntüler çekebilirdim. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Fotoğrafların devamı için buraya tıklayın.

1 yorum

Rastx dedi ki...

kapadokya otelleri kaya oyma mekanlar ve butik oteller harika bir tatil ve gezi beldesikapadokya otelleri